Toivepostaukset

 VAHY avaa blogitoiminnan kyselyllä: Mistä aiheesta kaipaisit postausta?

 


 


Otamme vastaan ideoita aiheista postauksiin. Aiheet voivat olla mitä tahansa virtuaali-aiheista reaalimaailman arabeihin. Pyrimme toteuttamaan kaikki postaustoiveet.


Otamme vastaan myös vieraskirjoittajien arabiaiheisia postauksia! Onko sinulla idea aiheesta tai haluatko muuten vain kirjoittaa blogiin? Ota yhteyttä alla tai sähköpostilla virtuaaliarabit@gmail.com


Toivotut postausaiheet:

 •  Kaikki verilinjoihin liittyvä
 •  Rakennearvostelut
 • Vanhat kasvattajat, linjat ja hevoset alkuajoilta asti
 • Uusien kasvattajien esittely
 • Kasvattajien ja harrastajien haastattelut
 • Arabien käyttö eri kilpailulajeissa
 • Laukka-arabit ja niiden nykytilanne
 • Matkaratsastus


Toteutetut toivepostaukset:

-

Kommentit

 1. Vanhat arabisuvut, -linjat ja kasvattajat 2000-luvun alusta asti!

  VastaaPoista
 2. Toiveita piisaa:
  — Verilinjat, verilinjat ja verilinjat, ja kaikki niihin liittyvä
  — Rakennearvostelupostaukset joko yksittäisistä hevosista, yksittäisistä rakennekohdista tai yleisesti rakennepiirteiden analysointi. Kaikki rakenneasiat!
  — Virtuaaliset (merkittävät) kasvattajat, vanhat merkittävät hevoset
  — Uudet kasvattajat varsinkin ja niiden esittely!
  — Kasvattajien ynnä muiden harrastajien haastattelut olisivat kivoja lukea
  — Arabien käyttö eri kilpailulajeissa. Joo, kalastelen tässä nimenomaan askellajiarabien nostamista tapetille, mutta toki myös muut lajit, laukkapuolta unohtamatta.
  — Itse asiassa laukka-arabit, niiden nykytilanne, kasvattajat jne olisi mielenkiintoinen aihe, koska olen itse pihalla siitä puolesta
  — En näkisi pahaksi jos arabiyhdistys rummuttaisi vähän myös matkaratsastusta. Se laji on ollut viime aikoina ihan kuollut (menen juuri ruoskimaan itseäni siitä asiasta).
  — Lista kadonneiden arabien sivuista, perustiedoista yms. vähän tähän tapaan kuin itse olen koonnut linkkejä, jottei niitä tarvitse aina etsiä uudestaan. Idean saa varastaa jos kokee kiinnostavaksi ja hyödylliseksi. Voi olla että tämä ei varsinaisesti kyllä ole niinkään blogipostaus-toive vaan ihan yhdistyksen sivuille sisältöä.

  Ja minua saa hyödyntää jos näkee tarpeelliseksi. En varsinkaan noissa rakenneasioissa haluaisi olla ainoa äänessä oleva ihminen, mutta tarvittaessa voin kyllä kertoa omia mielipiteitäni ja ehkä joskus mahdollisesti jopa kirjoittaakin jotakin, jos vierailevat kirjoittajat otetaan vastaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti